Filmclub

Filmclub – Verkoop seizoen 2023–2024 gestart

Join the club en kom naar acht exclusieve, besloten voorpremières van gloednieuwe, bijzondere films!

Dompel je onder in de wondere wereld van de cinema en ontmoet andere filmliefhebbers tijdens de maandelijkse voorstelling van de Filmclub. Onze programmeur selecteert door het jaar heen acht spraakmakende, ontroerende, indrukwekkende titels die Filmclub-leden als eerste te zien krijgen. Films om te bewonderen, om over na te denken en om met elkaar over van gedachten te wisselen.

Dit seizoen starten er niet één, maar twee filmclubs: de Filmclub en de Filmclub Plus. Je kiest aan het begin van het seizoen voor één van de twee filmclubs. Je abonnement is alleen geldig voor die filmclub - het is niet mogelijk om de ene maand naar de Filmclub en de andere maand naar de Filmclub Plus te gaan. 

Filmclub
vrijdagochtend 10.30, maandagmiddag 13.30, dinsdagochtend 10.30, woensdagochtend 10.30 
In deze filmclub zie je iedere maand een voorpremière van een speciaal voor jou geselecteerde nieuwe film. De nadruk ligt voornamelijk op toegankelijke, luchtige films.
Films die in deze filmclub thuishoren zijn ‘Mon crime’, ‘The Duke’, ‘Good Luck to You, Leo Grande’ en ‘Downton Abbey’.

Filmclub Plus
vrijdagochtend 11.00, maandagmiddag 14.00, dinsdagochtend 11.00, woensdagochtend 11.00
In deze filmclub zie je iedere maand een voorpremière van een speciaal voor jou geselecteerde nieuwe film. In deze filmclub ligt de nadruk op de pareltjes uit het arthouse-aanbod met nu en dan een documentaire: films die op festivals in de prijzen zijn gevallen, films die wat meer van de kijker vragen.
Films die in deze filmclub thuishoren zijn bijvoorbeeld ‘Aftersun’, ‘Tár’, ‘Triangle of Sadness’ en documentaires als ‘Dicht bij Vermeer’.

Vaste Filmclubdag
Dit seizoen vragen we onze leden een vaste Filmclubdag te kiezen. Je abonnement is geldig op de dag waarvoor je kiest. Indien je een keer op verhinderd bent en op een andere dag de Filmclub bij wil wonen vragen wij je ons hiervan op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar info@filmtheaterhilversum.nl.

Filmclubdata seizoen 2023 - 2024

 

Introducé(e) meenemen
Het blijft mogelijk om gezellig een introducé mee te nemen naar de filmclubvoorstellingen. Ook hierbij verzoeken wij je vriendelijk dit door te geven via info@filmtheaterhilversum.nl.

Tickets
Een abonnement voor de Filmclub en/of de Filmclub Plus geeft toegang tot acht besloten voorpremières van september 2023 t/m april 2024, met daarna een paar inhaaldagen.
Van nu tot 1 juni 2023 geldt een early bird tarief: het abonnement kost slechts € 74,- (€ 9,25 per film).

Na 1 juni 2023 kost het abonnement €78 (€9,75 per film). Het is uiteraard mogelijk om lid te worden van beide filmclubs.
Na april volgen een aantal inhaaldagen om gemiste keren (door ziekte, vakantie, etc) in te halen.

We verzoeken je om je abonnement waneer mogelijk via onze website aan te schaffen, zodat we zeker weten dat we over je correcte e-mailadres beschikken en je gedurende het hele filmclubseizoen de speciale nieuwsbrief toe kunnen zenden.
Het is tijdens de laatste editie van de Filmclub in april en tijdens de inhaaldagen in mei tevens mogelijk om uw nieuwe abonnement aan onze kassa te kopen.

Na het aanschaffen van je abonnement maken wij je abonnementspas klaar. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer de abonnementspas voor je klaar ligt bij de kassa van het filmtheater. 

Via deze link schaf je een abonnement aan voor de Filmclub op jouw voorkeursdag:

Filmclub: vrijdagochtend 10.30 uur - klik hier
Filmclub Plus: vrijdagochtend 11.00 uur - klik hier

Filmclub: maandagmiddag 13.30 uur - klik hier
Filmclub Plus: maandagmiddag 14.00 uur - klik hier

Filmclub: dinsdagochtend 10.30 uur - klik hier
Filmclub Plus: dinsdagochtend 11.00 uur - klik hier

Filmclub: woensdagochtend 10.30 uur - klik hier
Filmclub Plus: woensdagochtend 11.00 uur - klik hier

TIP!
Het Filmclub-abonnement is ook een mooi cadeau.

Alle info op een rijtje
o De voorpremières zijn exclusief toegankelijk voor Filmclubleden. Het is mogelijk om een introducé mee te nemen – het tarief voor het introducéticket bedraagt €9,75.
o Welke film te zien is, maken we zo’n twee weken voor aanvang bekend in de nieuwsbrief voor leden.
o Je komt automatisch op de mailinglijst te staan: zorg dat je e-mailadres klopt.
o De Filmclub is een besloten club en voorstellingen daarvan zijn dan ook niet in ons reguliere programma of op onze website terug te vinden.
o Bewaar je Filmclubpas goed en neem deze mee naar alle voorstellingen.
o Op de Filmclubochtenden zijn de kassa en bar vanaf 9.45 uur geopend. De film in de Filmcub begint om 10.30 uur, de Filmclub Plus om 11.00 uur. We vertonen de film zonder pauze.
o Op maandag begint de Filmclub om 13.30 uur en zijn de deuren vanaf 13.00 uur geopend. De Filmclub Plus begint op maandag om 14.00 uur.
o Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren.

 

Filmclub Filmtheater Hilversum - huidig seizoen (2022-2023)

Het huidige filmclubseizoen (2022-2023) loopt in april 2023 af. De filmclubvoorstellingen van april vinden plaats op 

vrijdag 14 april 10.30 uur
maandag 17 april 13.30 uur
dinsdag 18 april 10.30 uur
woensdag 19 april 10.30 uur

Voor filmclubleden die nog niet al hun strippen vol hebben gemaakt vinden in mei inhaaldata plaats. Op deze dagen kunt je kiezen uit meerdere films. Je ontvangt hierover meer informatie via de nieuwsbrief voor filmclubleden. De inhaalvoorstellingen in mei vinden plaats op 

vrijdag 12 mei 10.30 uur
maandag 15 mei 13.30 uur
dinsdag 16 mei 10.30 uur
woensdag 10.30 uur

 

filmclub_2020_21
sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×