Filmclub

FILMCLUB FILMTHEATER HILVERSUM – het 17e seizoen

Maandelijks een exclusieve, besloten voorpremière van een gloednieuwe, bijzondere film die nog niet eerder te zien was!

 

Speciaal voor onze Filmclubleden openen we – geheel buiten ons reguliere programma om – van september t/m april op vier ochtenden onze deuren. Op vrijdag-, maandag-, dinsdag- en woensdagochtend kunnen Filmclubleden eerder dan de rest van Nederland alvast genieten van opvallende, nieuwe films. Films om te bewonderen, om over na te denken en om met elkaar over van gedachten te wisselen.

Daarmee is onze Filmclub niet alleen een perfecte manier om je onder te laten dompelen in de wondere wereld van de cinema, ook is het de perfecte plek om andere filmliefhebbers te ontmoeten. Onder het genot van een drankje kunt u na afloop gezellig napraten in onze foyer.

 

ACHT VOORPREMIÈRES BIJ HET NIEUWE FILMCLUB SEIZOEN 2020-2021!

 

Het was even puzzelen hoe we het 17e seizoen van de Filmclub doorgang konden laten vinden conform de huidige richtlijnen van de anderhalve meter samenleving. Want niet door laten gaan, dat vonden wij geen optie. De Filmclub is immers een traditie. Gelukkig kan het nieuwe seizoen veilig en verantwoord van start op vrijdag 4 september!

 

Hoe gaat komend seizoen eruit zien?

Zoals elk seizoen bestaat ook dit seizoen uit acht voorpremières, die we zoals gebruikelijk verspreid over vier ochtenden laten zien. Om het allemaal zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we u dit seizoen een vaste ochtend te kiezen bij het aanschaffen van een nieuw abonnement, waar helaas niet van kan worden afgeweken. Kunt u een keer niet op uw Filmclub-ochtend? Uiteraard organiseren we door het seizoen heen één of twee inhaalochtenden.  Er zijn dit seizoen geen losse tickets voor introducés te koop op de ochtenden zelf i.v.m. de beperkte capaciteit.

 

Er zijn vier lidmaatschapsopties:

- Filmclubabonnement vrijdagochtend

- Filmclubabonnement maandagochtend

- Filmclubabonnement dinsdagochtend

- Filmclubabonnement woensdagochtend

 

 •  Een abonnement voor de Filmclub van het nieuwe seizoen - acht voorpremières van september 2020 t/m april 2021 - kost slechts € 70,- (€ 8,75 per voorpremière).
 •  Bent  u in september op vakantie? Later instappen en lid worden is mogelijk, maar alleen in oktober én als er nog plekken zijn. Dan betaalt u € 61,25 (voor het pakket van zeven voorpremières).ALLE DATA VAN HET NIEUWE FILMCLUB SEIZOEN (september 2020 t/m april 2021)

 

 

vrijdag 4 sept

maandag  7 sept

dinsdag  8 sept

woensdag 9 sept

vrijdag 2 okt

maandag  5 okt

dinsdag  6 okt

woensdag 7 okt

vrijdag 6 nov

maandag  9 nov

dinsdag  10 nov

woensdag 11 nov

vrijdag 4 dec

maandag  7 dec

dinsdag  8 dec

woensdag 9 dec

vrijdag 8 jan

maandag  11 jan

dinsdag  12  jan

woensdag 13 jan

vrijdag 5 feb

maandag 8 feb

dinsdag 9 feb

woensdag 10 feb

vrijdag 5 mrt

maandag 8 mrt

dinsdag 9 mrt

woensdag 10 mrt

vrijdag 9 apr

maandag 12  apr

dinsdag 13 apr

woensdag 14 apr

Starttijd van de film op alle ochtenden: 10.30 uur

 

 

 

WILT U LID WORDEN?

Wilt u graag lid worden en elke maand van een bijzondere voorpremière genieten? Koop dan via onze website – of in het filmtheater aan de kassa – het lidmaatschap voor de ochtend van uw keuze. Het aanschaffen van uw abonnement kan nu al om zeker te zijn van een plek i.v.m. de beperkte capaciteit! Ook kunt u op de Filmclub-ochtenden in september of oktober uw lidmaatschap kopen aan de kassa indien er nog plek is.

 

ALLE INFO OP EEN RIJTJE

 •          Films die we selecteren voor de Filmclub vertonen we altijd in voorpremière en hebben hun officiële Nederlandse release nog niet gehad.
 •          Welke film te zien is, maken wij zo’n twee weken voor aanvang van de volgende Filmclubochtend per e-mail bekend.
 •          Alleen Filmclubleden ontvangen deze informatie. De Filmclub is een besloten club en voorstellingen daarvan zijn dan ook niet in ons reguliere programma of op onze website terug te vinden.
 •          Het abonnementsgeld kan door aanschaf van een abonnement voor één van de ochtenden via onze website of aan de kassa voldaan worden.
 •          Bewaar uw betalingsbewijs goed en neem deze mee naar uw eerste Filmclub bezoek van het seizoen. Die ochtend krijgt u uw Filmclubpasje.
 •          De Filmclubpas staat op naam en is niet overdraagbaar.
 •          Op de Filmclubochtenden zijn de kassa en bar vanaf 9.45 uur geopend. De film begint om 10.30 uur. We vertonen de film zonder pauze. Na afloop is er natuurlijk tijd om op gepaste afstand na te praten in de foyer onder het genot van een lekker drankje.
 •          De voorpremières zijn exclusief toegankelijk voor Filmclubleden.
 •          Bij opzegging gedurende het seizoen kunnen wij helaas geen geld retourneren.

TIP!
Het Filmclubabonnement is ook een mooi cadeau.

filmclub_2020_21

Modal Title

Any content could go in here.

×