De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij jaagt zijn familie de gordijnen in doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. Deze roadtrip en zwarte komedie werd gedraaid in Gent, Parijs en Zuid-Frankrijk. 

Gent, 2015. Vincent wil niet meer naar school, verplicht zijn ouders en zussen om geen vlees meer te eten, draait thuis de verwarming uit en neemt deel aan ‘groene’ manifestaties. Door Vincents houding is zijn moeder Marianne de wanhoop nabij. Dan komt tante Nicole uit Frankrijk aanwaaien. Ze wil een oude familieruzie met haar halfzus Marianne, de moeder van Vincent, gladstrijken. Wanneer tante Nicole hoort van Vincents acties, verwijt ze haar zus een te strenge opvoeding. Diezelfde avond haalt Vincent zijn tante over om hem mee te nemen naar Parijs. Omdat hij er nog nooit geweest is, zo maakt hij zijn tante wijs. In werkelijkheid wil hij echter een ultieme protestactie houden aan de voet van de Eiffeltoren. Tante Nicole ontdekt al gauw dat er met de jongen geen land te bezeilen valt. Tegelijkertijd is moeder Marianne razend wanneer ze ontdekt dat haar zus er met Vincent vandoor is. De hele familie zet de achtervolging in. 

Van de makers van de komedie ‘Aanrijding in Moscou’.

★★★ "Vincent is een plezierige, enigszins zwarte komedie, met geweldig spel en een aantal spetterende dialogen." - De Filmkrant 

Modal Title

Any content could go in here.

×