Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt ‘Their Finest’ zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt met het maken van een inspirerende film om de nationale moraal op te vijzelen. 

★★★★ NRC
★★★★ “Bill Nighy is onweerstaanbaar als Ambrose Hilliard” Parool
★★★1/2 “Grootste attractie is wel Bill Nighy (Love actually)” Telegraaf
★★★1/2 ‘’Innemende romántische film” De Filmkrant
★★★1/2 “Their Finest is zo’n film die zich […] met gemak in je hart weet te nestelen. Charmant en sympathiek.” Cinemagazine.nl

Londen, de Tweede Wereldoorlog. Nu haast alle mannen aan het front vechten krijgt Catrin Cole (Gemma Arterton) een baantje als copywriter voor propagandafilms die een vrouwelijke touch nodig hebben. Haar natuurlijke flair wordt al snel opgemerkt door de vlotte filmproducent Tom Buckley (Sam Claflin). Met het moreel van het land op het spel moeten Catrin en Buckley een speelfilm maken die het hart van de natie zal verwarmen. Ondanks de bommenregen ontdekt Catrin dat er achter de camera evenveel drama, humor en passie is als voor de camera.

‘Their Finest’ is de nieuwste film van Lone Scherfig (‘An Education’, ‘One Day’, ‘Italian for Beginners’). Hij werd geselecteerd voor het Toronto International Film Festival. Naast Gemma Arterton en Sam Claflin (‘Me Before You’, ‘The Hunger Games’) zijn er rollen weggelegd voor Bill Nighy (‘The Best Exotic Marigold Hotel’, ‘Love Actually’), Jeremy Irons en Eddie Marsan.

Modal Title

Any content could go in here.

×