De nieuwe Woody Allen! 'Wonder Wheel' vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50.

Als allereerste naar de nieuwe Woody Allen? ‘Wonder Wheel’ gaat 21 december officieel uit in Nederland, maar is dinsdag 5 december alvast bij ons in voorpremière te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd tijdens onze Film & Food special.


'Wonder Wheel' vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad.


De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 24,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop.
Cineville is helaas niet geldig. Kaartjes zijn nu alvast te koop .

Tickets:

Selecteer dag
Dinsdag
05-12
Selecteer tijd
18:30

Modal Title

Any content could go in here.

×