De nieuwe film van Woody Allen (‘Midnight in Paris’, ‘Magic in the Moonlight’)! ‘Wonder Wheel’ is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad, en is bovendien heerlijk poëtisch gefilmd. Met hoofdrollen voor Kate Winslet en Justin Timberlake. 

★★★★ 'Mooi melodrama met vertrouwde Allen-ingrediënten' NRC ★★★★ TROUW★★★★ 'Controversieel of niet, Allen is terug' De Filmkrant

'Wonder Wheel' vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50. Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.

Woody Allen werkte voor deze film samen met cameraman Vittorio Storaro, bekend van films als ‘Apocolypse Now’ en ‘Café Society’ – ook van Woody Allen. Dit resulteerde in weelderige, expressionistische  cinematografie die het poëtische spel van Winslet complimenteert. “Kate Winslett geeft in ‘Wonder Wheel’ haar meest krachtige acteerprestatie in meer dan een decennium”, aldus IndieWire.

Modal Title

Any content could go in here.

×