Debuutfilm van Eleanor Coppola, de moeder van regisseur Sofia Coppola (‘Lost In Translation’) en echtgenote van producent en regisseur Francis Ford Coppola (‘The Godfather’) over de vrouw van een succesvolle filmproducent die met een zakenpartner van haar man Frankrijk doorkruist. 

'Prettige zomerfilm' '.. je krijgt vanzelf trek in lekkere wijn en Franse schimmelkaasjes' ★★★ NRC 'Fijne feelgood-roadtrip' ★★★ Gooi en Eemlander

Anne (Diane Lane – ‘Under The Tuscan Sun’) staat op een kruispunt in haar leven. Ze is al een flink aantal jaren getrouwd met een succesvolle, gedreven maar onaantrekkelijke filmproducent (gespeeld door Alec Baldwin - ‘Still Alice’) en samen hebben ze een dochter. Tijdens een verblijf in Cannes wordt manlief plotseling opgeroepen om naar Boedapest te vliegen: hij is dringend nodig op een set. Vanwege Anne’s oorontsteking kan ze hem niet vergezellen. Het alternatief is een lange autorit naar Parijs met Arnaud, een zakenpartner van haar man. In de Franse hoofdstad zal ze uiteindelijk haar man weer ontmoeten. Wat in eerste instantie een zeven uur durende saaie autorit leek, wordt een zorgeloos tweedaags avontuur met de prachtigste uitzichten, het heerlijkste eten, humor en... romantiek.

Modal Title

Any content could go in here.

×