Als je alles achter je kon laten en je leven opnieuw kon beginnen, zou je dat dan doen? Regisseur en scriptschrijver Robin Swicord van ‘Memoirs Of A Geisha’ en ‘The Curious Case Of Benjamin Button’ brengt met ‘Wakefield’ weer een verbazingwekkend origineel verhaal naar het filmdoek. 

★★★★ 'één van de geestigste midlifecrises die u ooit op het witte doek zult zien' Gooi en Eemlander 'Bryan Cranston speelt meesterlijk' ★★★ de Volkskrant

Howard Wakefield (Bryan Cranston – ‘Breaking Bad’) is een succesvol advocaat, echtgenoot en vader met een perfect ogend leven in een royaal huis in een burgerlijke buitenwijk. Hij oogt gelukkig, maar voelt zich diep van binnen eigenlijk verstikt door de situatie. In een opwelling besluit hij zijn “picture perfect life” achter zich te laten. Hij verschuilt zich stiekem op de zolder van zijn garage en observeert zijn vrouw (Jennifer Garner – ‘Juno’) en hun twee dochters. Hoe gaat zijn gezin om met zijn plotselinge afwezigheid? Howard bespiedt van een afstand zijn vertrouwde omgeving en neemt je mee in zijn herinneringen en gedachten. Maar observeert hij door het raam enkel zijn verleden of ziet hij hier alvast een glimp van zijn toekomst? 

Modal Title

Any content could go in here.

×