Wederom brengt 'Exhibition On Screen' een uiterst succesvolle expositie op onnavolgbare wijze in beeld. Dit keer staat de veel bezochte tentoonstelling ‘The Artist’s Garden: American Impressionism and the Garden Movement, 1887–1920’ centraal. Deze was in 2016 te zien in het Florence Griswold Museum in Connecticut.

Dit museum wordt alom beschouwd als het thuis van het Amerikaans impressionisme. The American Impressionism Movement volgde zijn eigen pad en onthult over een periode van dertig jaar veel over Amerika als natie. Het verhaal is nauw verbonden met een liefde voor tuinen en een verlangen om de natuur te bewaren in een snel verstedelijkende natie.

Met reizen naar studio's, tuinen en beroemde locaties in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, is deze fascinerende film een lust voor het oog.

Internationale topexposities zijn er het hele jaar door, maar vaak ontbreekt de tijd om ze te gaan bezoeken. Exhibition On Screen brengt in samenwerking met topmusea en kunstinstituten spraakmakende tentoonstellingen naar het witte doek. Kijkers lopen niet alleen door de tentoonstelling, ze krijgen ook boeiende informatie aangeboden in interviews met curatoren, kunstenaars en restauratoren.

Modal Title

Any content could go in here.

×