Innemend biografisch drama, gebaseerd op de gelijknamige bestseller-memoires van schrijfster Jeannette Walls. Zij groeide op in een unieke familie met een kunstenares als moeder (Naomi Watts - ‘Mulholland Drive’) en haar excentrieke vader (Woody Harrelson – ‘True Detective’) die zijn kinderen een fantasiewereld beloofde ter afleiding van hun armoede. 

Samen met haar broer en zussen leefde Jeanette een bewogen nomadenbestaan. Altijd op de vlucht en immer zonder geld. Uiteindelijk weten de kinderen zich één voor een te onttrekken aan hun overheersende ouders en vinden ze hun eigen weg. Beïnvloed door haar dysfunctionele en alcoholische vader besluit Jeannette met een vurige vastberadenheid om op haar eigen manier succesvol te worden.

De volwassen Jeannette wordt voortreffelijk neergezet door Brie Larson die vorig jaar nog een Oscar in ontvangst mocht nemen voor haar acteerprestaties in ‘Room’. In eerste instantie was Jennifer Lawrence (‘The Hunger Games’) gecast voor de hoofdrol, maar toen zij uitviel vond regisseur Cretton in Larson een uitstekende vervanger.

 

sluiten ×

Modal Title

Any content could go in here.

×