Een sfeervolle en weemoedige romantische komedie met Juliette Binoche (‘The English Patient’) in één van haar meest boeiende en veeleisende rollen ooit. Over de relaties van een vrouw van in de vijftig, onlangs gescheiden en op zoek naar een zinvolle liefde: Een liefde die echt is, die het verschil maakt en verrijkt.

We volgen Isabelle (Binoche), een gescheiden kunstenaar in Parijs, op haar route langs verschillende type mannen. Ze is nu single, woont alleen en het is niet duidelijk of haar zoektocht naar die ene ‘Ware’ een urgentie is of gewoon doelloze dwaasheid. Kan ze genieten van het samenzijn, het leven en het genot? Of staat haar bijna obsessieve zoektocht haar in de weg?

Ze heeft affaires met een getrouwde bankier, een te zelfbewuste acteur, een sensitieve kunstenaar, haar ex en een emotionele man. Samen vormen ze het complete beeld dat ze zoekt, maar ondertussen belemmeren ze haar bij het maken van een keuze. Uiteindelijk belandt ze op de bank van de new-age babbelaar/therapeut in de hoop van hem te horen welke knopen ze moet doorhakken.

Tickets:

Selecteer dag
Woensdag
01-11
Selecteer tijd
21:15

Modal Title

Any content could go in here.

×