In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire, gemaakt door twee Ishaya monniken, is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken.

Geen tijd om ons te bezoeken? 'A Mindful Choice' is ook gewoon thuis te bekijken via onze online filmzaal PICL:


Greg Hopkinson en Sally Lewis, twee Ishaya monniken uit Nieuw Zeeland, reisden de wereld rond. Ze spraken verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust door meditatie, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke rust mogelijk is. Deze verhalen sporen ons aan ons af te vragen: als dat mogelijk is voor individuen, is het dan ook mogelijk voor een gemeenschap, voor een land en zelfs de mensheid als geheel?

Ishaya monniken
De Ishayas zijn moderne en niet-religieuze monniken met een eeuwenlange traditie in het vergroten van het bewustzijn op aarde. Zij staan midden in de maatschappij met partners, families en banen en hebben tegelijkertijd allemaal een passie voor vrede.

Modal Title

Any content could go in here.

×