‘Billy’ is het regiedebuut van Theo Maassen. Het is - hoe kan het ook anders - een komedie en deze gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op de ene en Billy op een andere vrouw.

Bij de vertoning van ‘Billy’ op donderdag 11 januari om 19.00 uur is Theo Maassen zelf voorafgaand aan de film aanwezig voor een inleiding!

Buikspreker Gerard (Bruno vanden Broecke) vormt samen met zijn hondsbrutale pop Billy al twintig jaar een immens populair theaterduo. Ze spelen met groot gemak de grootste zalen vol en horen samen onbetwist tot de absolute top van het vaderlandse cabaret. Achter de schermen botert het echter heel wat minder tussen Gerard en Billy. Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op het toneel totaal overvleugeld, maar ook buiten het theater heeft hij het inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt Gerards leven. Billy heeft daar totaal geen problemen mee, maar aan Gerard knaagt het. Hij is de lol in het optreden kwijtgeraakt en, als hij eerlijk is, ook de lol in het leven. Maar hij heeft geen idee hoe het anders moet.

Wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, maar Billy op hetzelfde moment als een blok valt voor de supersexy voetbalvrouw Belinda, beseft Gerard dat het echt de hoogste tijd is dat hij weer de baas over zijn eigen leven wordt. Daar is Billy het echter totaal niet mee eens…

 

Modal Title

Any content could go in here.

×