‘The Post’ is een waargebeurd drama van regisseur Steven Spielberg (‘Lincoln’, ‘Catch Me If You Can’), met geweldige hoofdrollen voor Meryl Streep en Tom Hanks, die voor het eerst samen in een film te zien zijn. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en redacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post. 

Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten omvatten. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Met bijrollen voor onder andere Bob Odenkirk (‘Breaking Bad’), Sarah Paulson (‘Carol’) en Alison Brie (‘Community’); echte karakteracteurs die, net als Meryl Streep en Tom Hanks, compleet verdwijnen in hun rol. De film is gebaseerd op een boek van Liz Hannah en is geïnspireerd door ware gebeurtenissen. Meryl Streep speelt Kay Graham, de eerste vrouwelijke dagbladuitgever van de Verenigde Staten. In Amerika wordt 'The Post' nu al gezien als een grote kanshebber op een Oscar; de film is genomineerd voor de Oscar voor Beste Film en Beste Actrice (Meryl Streep). 

★★★★ AD
★★★★ Telegraaf
★★★★ Veronica Magazine
★★★★ The Guardian "Tom Hanks en Meryl Streep imponeren in groots drama."

Modal Title

Any content could go in here.

×