‘De Hazenschool’ is een vrolijke en spannende animatie-avonturenfilm voor de hele familie. Met herkenbare thema's als vriendschap en het verschil tussen stad en provincie, kunnen onze jonge bezoekers vanaf 6 jaar zich makkelijk herkennen in de jonge hazen.

"Een visueel fraaie, liefdevolle kinderfilm, die niet voortraast als een achtbaan, maar kinderen de tijd geeft om te kijken." Het Parool 

Kleine haas Max woont alleen op een verkeerseiland in het midden van de stad. Zijn grootste wens is lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Om zijn vrienden te bewijzen dat hij hier stoer genoeg voor is, springt hij in een modelvliegtuigje. Maar dan komt het vliegtuig door een windvlaag ver buiten de stad in het bos terecht. Max belandt in Hazenschool, waar hazen worden opgeleid tot Paashazen en de tijd lijkt te zijn gestopt. Hij vindt het ouderwetse trainingskamp maar on-cool en heeft slechts één gedachte: wegwezen! Als zijn ontsnapping mislukt, moet de verwende stadsjongen zich onvermijdelijk aanpassen aan de regels in de Hazenschool. En dan zijn er de vossen die het op het gouden ei hebben voorzien.

Modal Title

Any content could go in here.

×