Documentaire ‘De Wilde Stad’ schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, dat van de onopgemerkte inwoners: de vele wilde dieren en planten. Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen. Van de makers van ‘De Nieuwe Wildernis’!

 

★★★★ "Warm onthaal voor wat er leeft in de stad" NRC 

Geen tijd om ons te bezoeken? Deze film is ook gewoon thuis te bekijken via onze online filmzaal PICL:Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijk als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, hij is natuur. De forenzende patatmeeuw en de vinexvos zijn net zo wild en bijzonder als de zeehond en de panda.

‘De Wilde Stad’ verbindt spannende gescripte scènes met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen.

Modal Title

Any content could go in here.

×