‘Tully’ is een nieuw komisch drama van de makers van ‘Juno’, en een feest der herkenning voor moeders. Met Oscarwinnares Charlize Theron als de uitgebluste moeder die de poepluiers en haar levensgeluk overdraagt aan een jonge oppas.

Marlo (Charlize Theron) heeft twee kinderen (waarvan eentje met gedragsproblemen), ze heeft een man die haar nauwelijks helpt en dan is er ook nog een baby op komst. Wanhopig wordt ze ervan. Wanneer Marlo’s broer voorstelt om een nanny voor haar te betalen om zich ’s nachts over de baby te ontfermen, kan ze dat onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die een moeder zich kan wensen. Langzaam komt Marlo weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully.

Charlize Theron speelt een geweldige hoofdrol in deze nieuwe film van regisseur Jason Reitman en scenarioschrijver Diablo Cody. Met beide maakte ze eerder de komedie ‘Young Adult’. Reitman en Cody beleefden hun grote doorbraak in 2008 met ‘Juno’. Die film werd onder andere bekroond met de Oscar voor beste scenario.

★★★★ "Een originele, bijzonder liefdevolle ode aan de ploetermoeder waarin komische, tragische en tedere momenten elkaar afwisselen." AD
★★★★ "Voor ieder rauw moment zijn er talloze grappige details. Het is knap hoe Tully het onderwerp postnatale depressie met zoveel humor en nuance weet te tackelen." NRC
★★★★ “Een geweldige film over een moeder die wordt gered door een millennial-Mary Poppins.” The Guardian

Modal Title

Any content could go in here.

×