Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur ‘Janneman Robinson & Poeh’ vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes.

Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Deze film is Nederlands gesproken. 

Speeltijden & tickets

Vandaag
Morgen
Maandag 20 augustus
Dinsdag 21 augustus
Woensdag 22 augustus
Donderdag 23 augustus
Vrijdag 24 augustus
Zaterdag 25 augustus
Zondag 26 augustus
Maandag 27 augustus
Dinsdag 28 augustus
Woensdag 29 augustus
Donderdag 30 augustus
Vrijdag 31 augustus
Zaterdag 1 september
Zondag 2 september
Woensdag 5 september

Modal Title

Any content could go in here.

×