‘Todos Lo Saben’ (‘Everybody Knows’), de nieuwe film van Oscarwinnaar Asghar Farhadi (‘The Salesman’, ‘A Separation’ en ‘Le Passé’), is een psychologische thriller waarin familiegeheimen blootgelegd worden door de ontvoering van een jong meisje. Met Penélope Cruz en Javier Bardem in de hoofdrol.

★★★★★ NRC

Laura en haar gezin reizen voor het huwelijk van haar zus vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco. Maar het feest wordt ruw verstoord door de verdwijning van Laura’s dochter en het leven van de Spaanse familie wordt op z’n kop gezet. In hun zoektocht naar Laura’s dochter komen vragen, antwoorden en lang verborgen familiegeheimen boven drijven. Hoe moet dat eindigen?

‘Todos Lo Saben’ was de openingsfilm van het Cannes filmfestival en werd er tevens geselecteerd voor de Officiële Competitie.

Farhadi special op Picl!
In het kader van Todos Lo Saben zijn Oscarwinnende films van regisseur Farhadi’s te zien in onze online bioscoopzaal PiclA SeparationThe Salesman en Le Passé

Modal Title

Any content could go in here.

×