Na hun culinaire reizen door Italië en Engeland doen acteurs Steve Coogan en Rob Brydon ditmaal Spanje aan voor een nieuw hoofdstuk in hun komische roadtrip-serie.

★★★★ ‘Bekend recept, opnieuw een smakelijke film.’ NRC Handelsblad

In 2011 werden acteurs Steve en Rob door regisseur Michael Winterbottom (’24 Hour Party People’, ‘A Mighty Heart’) voor het eerst met elkaar opgezadeld om tijdens een roadtrip door Groot-Brittanië restaurants te recenseren. Steve, inmiddels 50 en internationaal doorgebroken als acteur (‘Philomena’), jaagt nog steeds de liefde na. Hij wil graag zijn ex Mischa terug, die inmiddels een andere man heeft. Rob heeft juist een gelukkig gezinsleven met vrouw en kinderen, maar zit met een ingedutte carrière. Als beide mannen wederom gevraagd worden om eten te recenseren en nu in Spanje, twijfelen ze geen seconde. Al snel discussiëren de heren over beroemdheden en maken ze wederom gekscherende grappen, terwijl ze genieten van paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen over roem en vriendschap zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn.

‘The Trip to Spain’ - waarin de heren van de Noord-Atlantische Oceaan naar de mediterraneSpaanse kust reizen en onder andere Aragon, Rioja en Andalusië aandoen - is een smakelijke film vol Spaanse wijn en prachtige beelden van het mediterrane landschap.

Modal Title

Any content could go in here.

×