Charlotte Rampling in een van François Ozons beste films. Te zien in het kader van Dive-in Cinema: 5 films om in weg te duiken. 

Sarah Morton, een succesvolle schrijfster van misdaadromans, worstelt met een writer's block. Op advies van haar uitgever rust ze uit in diens Franse buitenverblijf, waar ze kennis maakt met zijn mooie, excentrieke dochter Julie. Hooggehakt, kortgerokt en met een voorkeur voor naakt zwemmen en zonnen dient ze zich aan. De schrijfster raakt geïntrigeerd door de levenslustige Julie. Stiekem leest Sarah haar dagboek. In het web van fictie, realiteit en moord ontdekken zij elkaars geheimen met alle gevolgen van dien.

Dive-in Cinema
Op zoek naar verfrissing, een plons of verkoeling? Daarvoor ben je deze zomer bij ons helemaal aan het juiste adres! Vanaf half juli t/m eind augustus presenteren wij in samenwerking met Filmtheater Cinecenter in Amsterdam en LantarenVenster in Rotterdam Dive-in Cinema: een speciaal programma met 5 zomerse films, waarin het zwembad een belangrijke rol speelt. Kom lekker de zomer vieren en laat je overspoelen door onze favoriete zwembadfilms. Kijk hier voor een overzicht van het programma in ons filmtheater. 

Modal Title

Any content could go in here.

×