Een psychologische thriller waarin twee rechercheurs in een kat-en muisspel belanden wanneer ze een moordzaak zo snel mogelijk moeten oplossen.

“Verbluffende visuele spierballen… Geen superheld die daar deze zomer aan kan tippen.” Het Parool
 ★★★★ “Sterke en meedogenloze Spaanse thriller” De Telegraaf

In de broeierige zomer van 2011 wachten anderhalf miljoen gelovigen op de komst van paus Benedictus XVI in Madrid. Op een ander plein zijn felle demonstraties gaande tegen een nieuwe bezuinigingsronde van de regering. Ondertussen heeft in het zwaar beveiligde Madrid een seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Aan de twee rechercheurs Velarde en Alfaro de taak om de moordzaken zo snel en onopvallend mogelijk op te lossen. De dader is het duo echter steeds een stap voor. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben.

‘Que Dios Nos Perdonne’ is een nieuwe film van de Spaanse regisseur Roberto Sorogoyen. Op het filmfestival van San Sebastian won de film de juryprijs voor Beste Scenario en gelauwerd acteur Roberto ÁLamo (bekend uit Almodovars ‘Le Piel Que Habito’) won een Goya, het Spaanse equivalent van de Oscar.

Modal Title

Any content could go in here.

×