‘The Sisters Brothers’ is een zwart-komische western, gebaseerd op het gelijknamige, veelgeprezen boek van Patrick DeWitt. Met een geweldige sterrencast met Joaquin Phoenix (‘Her’, ‘Walk the Line’), Jake Gyllenhaal (‘Nightcrawler’, ‘Brokeback Mountain’) en John C. Reilly (‘The Lobster’, ‘We Need to Talk About Kevin’).

1850: Het Wilde Westen is volledig in de ban van de goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warms geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is.

‘The Sisters Brothers’ is de eerste Hollywoodproductie voor regisseur Jacques Audiard. Eerder werd hij internationaal bekend dankzij de gevangenisfilm ‘Un prophète’ en in 2015 won hij in Cannes de Gouden Palm voor ‘Dheepan’.

Speeltijden & tickets

Woensdag 24 oktober
Donderdag 25 oktober
Vrijdag 26 oktober
Zaterdag 27 oktober
Zondag 28 oktober
Maandag 29 oktober
Dinsdag 30 oktober
Woensdag 31 oktober
Donderdag 1 november
Vrijdag 2 november
Zaterdag 3 november
Zondag 4 november
Maandag 5 november
Dinsdag 6 november
Woensdag 7 november

Modal Title

Any content could go in here.

×