Annie en Duncan lijken als puzzelstukjes bij elkaar te passen, alhoewel Duncans obsessie voor Tucker Crowe (Ethan Hawke) – de teruggetrokken, gekwelde songwriter – nooit veel ruimte liet voor iets betekenisvols als een huwelijk en kinderen. Of voor gesprekken over iets anders dan de verdwijning van Crowe na een mysterieus incident in het toilet van een nachtclub twintig jaar eerder.

Annie begint zich af te vragen of ze niet eigenlijk vijftien jaar verspild heeft aan een slechte relatie, vastgeroest in een saaie baan in een dorp aan de sombere oostkust van Engeland. Wanneer Tuckers platenmaatschappij plotseling een nieuwe versie van zijn beroemdste album uitbrengt, en Annie niet begrijpt wat er zo goed aan is, vindt Duncan troost bij een ander.

Het blijkt dat Annie niet alleen staat in haar mening over het nieuwe album. Als zij een beoordeling op een fanwebsite plaatst, krijgt zij een reactie uit totaal onverwachte hoek…

Het komische en romantische ‘Juliet, Naked’ van de makers van ‘Little Miss Sunshine’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van bestsellerauteur Nick Hornby (‘High Fidelity’, ‘About A Boy’).

Speeltijden & tickets

Vandaag
Morgen
Maandag 20 augustus
Dinsdag 21 augustus
Woensdag 22 augustus
Donderdag 23 augustus
Vrijdag 24 augustus
Zaterdag 25 augustus
Zondag 26 augustus
Maandag 27 augustus
Dinsdag 28 augustus
Woensdag 29 augustus
Donderdag 30 augustus
Vrijdag 31 augustus
Zaterdag 1 september
Zondag 2 september
Maandag 3 september
Dinsdag 4 september
Woensdag 5 september

Modal Title

Any content could go in here.

×