Met het naderende einde van de zomer stijgt de temperatuur in de bioscopen nog een laatste keer met de vertoning van de klassieker ‘Dirty Dancing’. Op vrijdag 14 september, de sterfdag van Patrick Swayze, wordt de jaren '80 hit nog één keer op ons witte doek vertoond. Voor velen de laatste kans om opnieuw in de bioscoop weg te zwijmelen of de film voor de eerste keer te beleven.

'Dirty Dancing' is ook nog eens te zien op zaterdag 29 september om 11.30 uur!

In de zomer van 1963 is Frances 'Baby' Houseman (Jennifer Grey) noodgedwongen met haar ouders op vakantie in het natuurpark Catskills. Om de saaie dagen een beetje draaglijk te maken neemt ze lessen in Merengue dansen. De vakantie lijkt minder saai te worden als ze de verveelde dansinstructeur Johnny Castle (Patrick Swayze) leert kennen. Van Johnny leert ze de passen van een nieuwe dans – dirty dance – en ontdekt hierdoor haar eigen krachten en talenten. Onder invloed van deze dans kan Baby zichzelf, en haar liefde voor Johnny, beter uiten...

Deze romantische dansfilm veroverde in 1987 wereldwijd alle harten. Het verhaal is tijdloos en kan zich nog steeds scharen onder de beste dansfilms aller tijden.

Modal Title

Any content could go in here.

×