In ‘A Star Is Born’ schitteren viervoudig Oscar-genomineerde Bradley Cooper (‘American Sniper’, ‘American Hustle’, ‘Silver Linings Playbook’) en superster Lady Gaga die talloze prijzen won voor haar albums. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en voor Cooper is het zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in Ally’s schaduw komt te staan en voert een innerlijke strijd.

‘A Star is Born’ – wereldwijd enthousiast ontvangen door pers en publiek, is genomineerd voor vijf Golden Globes en wordt gezien als een grote Oscarfavoriet.

Speeltijden & tickets

Vrijdag 28 december

Modal Title

Any content could go in here.

×