Dinsdag 19 februari om 19.30 uur is Awee Prins te gast in Hilversum in Gesprek. Het thema van die avond: Waar is filosofie goed voor?  

Is filosofie voor zwevers? Waarom filosofie studeren? Zou het kunnen zijn dat filosofie de belangrijke levensvragen adresseert?  Wat zijn die vragen? Arjo Klamer, filosofisch econoom, gaat in gesprek met Awee Prins, een spraakmakende filosoof van de Erasmus Universiteit die geschreven heeft over verveling en recentelijk een kinderboek heeft gepubliceerd.

Programma:
19.30-20.30 uur Gesprek Awee Prins met Arjo Klamer
20.30-21.00 uur Pauze
21.00 uur Vertoning van de keuzefilm van Awee Prins: Hannah Arendt 

Hilversum in Gesprek is een initiatief van een team enthousiaste Hilversummers, Boekhandel Voorhoeve en Filmtheater Hilversum. Iedere maand wordt een bijeenkomst in het Filmtheater georganiseerd waar bekende schrijvers en wetenschappers praten over hun boek en de thema’s en maatschappelijke onderwerpen die daarin centraal staan. Aansluitend vertonen we een film die is gekozen door onze gast en die qua thematiek en inhoud aansluit op het voorafgaande gesprek.

Kaarten voor Hilversum in Gesprek zijn € 8,-. Als je ook naar de film gaat, krijg je twee euro korting op het filmkaartje en betaal je voor het gesprek + keuzefilm slechts € 15,50. (kies bij het online bestelproces voor de kaart 'In combinatie met Hilversum in Gesprek'). Filmkaartjes zijn ook los te koop.

Modal Title

Any content could go in here.

×