Op maandagochtend 18 februari kun je in je pyjama lekker pannenkoeken komen eten en daarna naar de film! Je mag in je leukste pyjama komen ontbijten met pannenkoeken met ranja. Grootouders, vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij krijgen bij de pannenkoek een kopje koffie of thee. Na het ontbijt vertonen we ‘Maya: De Honingspelen’!

Ontbijten kan vanaf 9.45 uur en de film start om 10.30 uur. Kaartjes voor de film incl. ontbijt zijn € 9,50. 

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 2,00. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. 
Dit kan op de dag zelf tot 9.45 uur.

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Modal Title

Any content could go in here.

×