In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we maandelijks een filmontbijt! Een heerlijk ontbijtje met daarna een voorpremiere. Op zondag 31 maart vertonen we 'The White Crow' met Ralph Fiennes. 

‘The White Crow’ is het verhaal over de beroemde Russische balletdanser Rudolf Nureyev (Oleg Ivenko) die tijdens de Koude Oorlog vluchtte naar Frankrijk. Geregisseerd door Ralph Fiennes die ook te zien is als Pushkin.

Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we ‘The White Crow’ in voorpremière.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 17,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.30 uur.
Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 10,00. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf van 10.00 tot uiterlijk 10.30 uur

Modal Title

Any content could go in here.

×