Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Dit overkomt Jack in de nieuwste romantische komedie van regisseur Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’, ‘Trainspotting’) en schrijver Richard Curtis (‘Love Actually’, ‘Notting Hill’). ‘Yesterday’ is een vrolijke en muzikale feelgoodfilm boordevol Beatlesmuziek.

‘Yesterday’ gaat over Jack Malick, een singer-songwriter uit een klein dorpje in Engeland. Zijn droom om beroemd te worden is snel aan het vervagen, ondanks de steun die hij krijgt van zijn beste vriendin. Na een busongeluk en een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan.

Jack maakt van deze bizarre situatie gebruik om de muziek van John, Paul, George en Ringo te presenteren als zijn eigen nummers. Hij wordt wereldberoemd. Er volgt een wervelwind van wereldfaam, geld en een gehaaide agente, maar zijn schuldgevoel over plagiaat laat hem niet los. Ook dreigt hij zijn vriendin Ellie (Lily James) te verliezen. Wat zal Jack kiezen? Zijn liefde voor muziek? Of Ellie?

Speeltijden & tickets

Morgen
Donderdag 27 juni
Vrijdag 28 juni
Zaterdag 29 juni
Zondag 30 juni
Maandag 1 juli
Dinsdag 2 juli
Woensdag 3 juli
Donderdag 4 juli
Vrijdag 5 juli
Zaterdag 6 juli
Maandag 8 juli
Dinsdag 9 juli
Woensdag 10 juli
Donderdag 11 juli
Vrijdag 12 juli
Zaterdag 13 juli
Zondag 14 juli
Maandag 15 juli
Dinsdag 16 juli
Woensdag 17 juli
Donderdag 18 juli
Vrijdag 19 juli
Zaterdag 20 juli
Zondag 21 juli
Maandag 22 juli
Dinsdag 23 juli
Woensdag 24 juli
Donderdag 25 juli
Vrijdag 26 juli
Zaterdag 27 juli
Zondag 28 juli
Maandag 29 juli
Dinsdag 30 juli
Woensdag 31 juli

Modal Title

Any content could go in here.

×