I.v.m. de Corona-maatregelen zijn wij t/m 3 juni gesloten. We maken z.s.m. onze heropeningsdatum bekend. Steun ons en bezoek onze online filmzaal Picl.

Film by Night is terug! Donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus toveren wij het Herenplein om in een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een voorpremière van een gloednieuwe film uit het nieuwe filmseizoen die nog niet eerder te zien was. De eerste film die we bekend kunnen maken is 'Pavarotti'! Te zien op donderdag 29 augustus om 21.30 uur. 

Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot een wereldster.

Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard (‘A Beautiful Mind’, ‘Inferno’) een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden. Het script voor ‘Pavarotti’ komt van Mark Monroe, de schrijver van ‘The Beatles: Eight Days A Week’.

Kaartjes voor Film By Night zijn inclusief een drankje naar keuze en kosten € 10,00. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 2,50. Vrijkaartjes zijn niet geldig. 
Onze openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. De stoelen staan iedere avond voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen om op te zitten.

Tip! Neem een poncho mee of haal er een op bij onze medewerkers in het geval van regen. Paraplu's zijn niet toegestaan. 
Mocht een voorstelling in verband met noodweer niet door kunnen gaan, maken we dat op de dag zelf uiterlijk om 14.00 uur bekend. Bezoekers ontvangen dan een Filmtheater cadeaupas t.w.v. het toegangskaartje. 

Modal Title

Any content could go in here.

×