Tim Wardle's veelgeprezen documentaire ‘Three Identical Strangers’ is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval.

★★★★ 'IJzingwekkende thriller vol bizarre plotwendingen' VPRO Cinema

De drielingbroers Bobby, Eddy en David worden bij de geboorte gescheiden en door drie verschillende families geadopteerd. Als ze schooljongens zijn vinden ze elkaar door toeval terug. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk wereldwijd een sensatie die publieke aandacht en roem met zich meebrengt. De broers  gaan van talkshow naar talkshow, worden overal voor uitgenodigd en starten gezamenlijk een restaurant in New York. Achter de sprookjesachtige hereniging zit echter een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft.

‘Three Identical Strangers’ is de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire met interviews, voice-overs en heel veel archiefmateriaal een groot succes. De film bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Speeltijden & tickets

Morgen
Maandag 27 mei
Dinsdag 28 mei
Woensdag 29 mei
Donderdag 30 mei
Vrijdag 31 mei
Zaterdag 1 juni
Zondag 2 juni
Dinsdag 4 juni
Vrijdag 7 juni
Zondag 9 juni
Zaterdag 15 juni
Zondag 16 juni

Modal Title

Any content could go in here.

×