I.v.m. de Corona-maatregelen zijn wij t/m 3 juni gesloten. We maken z.s.m. onze heropeningsdatum bekend. Steun ons en bezoek onze online filmzaal Picl.

De nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoophit ‘Les petits mouchoirs’. Toen zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor ‘Nous finirons ensemble’ keert de gehele originele sterrencast terug voor een grote reünie. Met o.a. Oscarwinnares Marion Cotillard (‘De rouille et d’os’, ‘Inception’) en François Cluzet (‘Intouchables’).

Bijna tien jaar na het succes van de zomerse hit 'Les petits mouchoirs' maakt regisseur Guillaume Canet het vervolg: 'Nous finirons ensemble'. Vanaf donderdag 6 juni bij ons te zien! 
Wil je alle details nog even goed op een rijtje hebben? Bekijk Les petits mouchoirs terug via Picl en krijg €1,50 korting op een kaartje voor 'Nous finirons ensemble' bij ons in het filmtheater. 


De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder… Max en Eric hebben hebben elkaar door een ruzie al jaren niet gezien en niemand is zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Modal Title

Any content could go in here.

×