‘Tolkien’ vertelt over de vormende jaren van de befaamde schrijver J.R.R. Tolkien, vooral bekend van het wereldberoemde ‘The Lord of the Rings’. In zijn jonge jaren vindt hij op school vriendschap, moed en inspiratie bij een groep medeschrijvers en kunstenaars. Tot de oorlog er tussenkomt.

De groep vrienden vormen een broederschap en samen doorstaan zij verlies en liefde. Met de jaren wordt de broederschap sterker, net als J.R.R. Tolkiens onstuimige verkering met zijn geliefde Edith Bratt. Maar als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, dreigt de broederschap uit elkaar te vallen. Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde verhalen over Midden Aarde te schrijven.

‘Tolkien’ gaat 6 juni officieel uit in Nederland, maar is maandag 3 juni alvast bij ons in voorpremière te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd tijdens onze Film & Food special. 

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 26,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 18,50. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf vanaf 17.00 tot uiterlijk 18.30 uur.

Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop.

Modal Title

Any content could go in here.

×