Hoera! Het filmtheater gaat weer open! Vanaf 4 juni zijn er weer films te zien op ons witte doek. Hoe gaat een bezoek eruit zien?

In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we maandelijks een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we ‘Rocketman’ over Elton John in voorpremière.

Taron Egerton (‘Sing’, ‘Kingsman’) is Elton John in ‘Rocketman’, een  fantasievolle muziekfilm gebaseerd op het leven van de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

‘Rocketman’ vertelt het inspirerende verhaal over een verlegen jongetje dat een geniale pianospeler was en uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. In de film zingt Taron Egerton de meest geliefde nummers van Sir Elton John.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 17,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.30 uur.
Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 10,00. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf van 10.00 tot uiterlijk 10.30 uur

Modal Title

Any content could go in here.

×