In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we maandelijks een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we 'Yesterday'. 

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent?

Oscarwinnend regisseur Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’) werkt samen met succesvol scenarioschrijver Richard Curtis (‘Love Actually’, ‘Notting Hill’) voor deze nieuwe komedie over de  worstelende muzikant Jack (Himesh Patel). Jack beseft dat hij de enige persoon op aarde is die zich The Beatles kan herinneren.

Verder met o.a. Lily James (‘Darkest Hour’) en Ed Sheeran.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 17,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.30 uur.
Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 10,00. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf van 10.00 tot uiterlijk 10.30 uur

Modal Title

Any content could go in here.

×