Quentin Tarantino’s (‘Pulp Fiction’, ‘Inglorious Bastards’) negende film ‘Once Upon a Time in Hollywood’ is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met een imposante ensemble cast met o.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. Genomineerd voor 10 Oscars!

★★★★★ 'De regisseur speelt virtuoos met de verwachting van de kijker en brengt dit waagstuk glansrijk tot een slot.' De Volkskrant
★★★★ 'Uitbundige, caleidoscopische en heerlijke vertelling' VPRO Cinema
★★★★ 'De liefdevolle aandacht voor details is innemend' NRC 


Hollywoord 1969. Televisiester Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) worstelt met alcoholisme en zijn eindigende carrière. Samen met zijn beste vriend en stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) probeert hij in Hollywood nog een graantje mee te pikken voordat het gouden filmtijdperk echt voorbij is. Het excentrieke duo krijgt geen grote Hollywood-rollen aangeboden, maar mag wel zes maanden lang spagetthiwesterns opnemen in Rome. Terug in Los Angeles herkennen ze de filmindustrie helemaal niet meer.

LET OP: Deze film is 16+. Onder de 16 jaar, geen toegang. Op basis van artikel 240a* krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar dus geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd. Kijk hier voor meer info over de kijkwijzer. 

Modal Title

Any content could go in here.

×