‘Celle que vous croyez’ is een spannend Frans drama, waarin vijftiger Claire (een ijzersterke rol van Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken. Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, naar de gelijknamige roman van Camille Laurens.

Juliette Binoche schittert als Claire, een gescheiden vijftiger met een succesvolle carrière als docent. Nadat haar jonge geliefde Ludo (Guillaume Gouix) haar laat zitten, doet ze zich online voor als iemand anders om hem te begluren. Claire verandert online in Clara, een prachtige jonge vrouw van 24. Wanneer Claire in contact komt met Ludo’s vriend Alex (François Civil), vallen de twee al snel voor elkaar. Ook al speelt alles zich af in een virtuele wereld, de gevoelens zijn levensecht. Maar wanneer Alex aanstuurt op een ontmoeting, weet Claire zich geen raad. ‘Celle que vous croyez’ is een romantisch en spannend verhaal waarin realiteit en leugen steeds meer in elkaar overlopen.

Na onvergetelijke rollen in ‘The English Patient’, 'Chocolat' en ‘Trois couleurs’ voegt Juliette Binoche met ‘Celle que vous croyez’ wederom een indrukwekkende rol toe aan haar oeuvre.

★★★ ‘Een intrigerend geconstrueerd drama’ ‘Binoche is ontwapenend’ Trouw
★★★ ‘Onthoudend psychologisch spiegelspel tussen reëel en virtueel’ VPRO
★★★ ‘Een weergaloze Juliette Binoche’ de Volkskrant

Modal Title

Any content could go in here.

×