Hanna Bervoets ( 1984) is schrijfster, journaliste en columniste. Ook is zij zondag 4 augustus te zien in het nieuwe seizoen van Zomergasten.  Zij studeerde aan de universiteit van Amsterdam televisie en populaire cultuur. Tijdens die studie schreef ze filmrecensies en columns voor het Amsterdamse stadsmagazine NL 20. Sindsdien publiceert zij in o.a. Elsevier, NRC, de Volkskrant,  De Correspondent en Das Magazin.  In 2009 verscheen haar debuutroman ‘Of Hoe Waarom.’ Daarna verschenen er gebundelde columns, het toneelstuk ‘Roes’ en de romans ‘Lieve Céline’, ’Alles wat er was’, ‘Efter’, ‘Ivanov’ en ‘Fuzzie’. In 2017 kreeg ze de Frans Kellendonkprijs voor haar hele oeuvre.  Dit jaar verscheen haar autobiografische roman ‘Welkom in het rijk der zieken’, over het leven met een chronische ziekte. Zij deed mee aan de t.v.programma’s ‘Wie is de Mol?’ en ‘De slimste mens’.

Programma
19.30-20.30 uur  Gesprek tussen Hanna Bervoets en Cisca Dresselhuys
20.30-21 uur Pauze met gelegenheid tot het kopen en laten signeren van Hanna Bervoets boeken
21 uur Vertoning van Hanna Bervoets keuzefilm: Melancholia

Hilversum in Gesprek is een initiatief van een team enthousiaste Hilversummers, Boekhandel Voorhoeve en Filmtheater Hilversum. Iedere maand wordt een bijeenkomst in het Filmtheater georganiseerd waar bekende schrijvers en wetenschappers praten over hun boek en de thema’s en maatschappelijke onderwerpen die daarin centraal staan. Aansluitend vertonen we een film die is gekozen door onze gast en die qua thematiek en inhoud aansluit op het voorafgaande gesprek.

Kaarten voor Hilversum in Gesprek zijn € 8,-. Als je ook naar de film gaat, krijg je twee euro korting op het filmkaartje en betaal je voor het gesprek + keuzefilm slechts € 15,50. (kies bij het online bestelproces voor de kaart 'In combinatie met Hilversum in Gesprek'). Filmkaartjes zijn ook los te koop.

Modal Title

Any content could go in here.

×