Peter Buwalda (1971) is schrijver en columnist van de Volkskrant. Hij werd geboren in Brussel, waar zijn Belgische vader arts was. Toen hij vijf was, gingen zijn ouders scheiden en verhuisde hij met zijn moeder en broertje terug naar Nederland. Hij werd journalist en redacteur bij diverse uitgeverijen. In 2010 debuteerde hij met de roman ‘Bonita Avenue’, die een besteller werd, vijf literaire prijzen won en in zeven talen vertaald werd. Z’n tweede roman ‘Otmars zonen’ verscheen, na enig oponthoud,  in maart van dit jaar en staat sindsdien onafgebroken op de bestsellerlijst van de CPNB.  Dit boek is het eerste deel van een trilogie, waarvan het tweede deel in 2020 en het derde deel in 2022 zal verschijnen. Dat is althans de bedoeling.

Programma
19.30 - 20.30 uur Gesprek tussen Peter Buwalda en Cisca Dresselhuys
20.30 – 21.00 uur Pauze met gelegenheid tot het kopen en laten signeren van Buwalda’s boeken
21.00 uur  Vertoning van Buwalda’s keuzefilm Get Out

Hilversum in Gesprek is een initiatief van een team enthousiaste Hilversummers, Boekhandel Voorhoeve en Filmtheater Hilversum. Iedere maand wordt een bijeenkomst in het Filmtheater georganiseerd waar bekende schrijvers en wetenschappers praten over hun boek en de thema’s en maatschappelijke onderwerpen die daarin centraal staan. Aansluitend vertonen we een film die is gekozen door onze gast en die qua thematiek en inhoud aansluit op het voorafgaande gesprek.

Kaarten voor Hilversum in Gesprek zijn € 8,-. Als je ook naar de film gaat, krijg je twee euro korting op het filmkaartje en betaal je voor het gesprek + keuzefilm slechts € 15,50. (kies bij het online bestelproces voor de kaart 'In combinatie met Hilversum in Gesprek'). Filmkaartjes zijn ook los te koop.

Modal Title

Any content could go in here.

×