Film by Night is terug! Donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus toveren wij het Herenplein om in een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een voorpremière van een gloednieuwe film uit het nieuwe filmseizoen die nog niet eerder te zien was. 'Aretha Franklin: Amazing Grace' is te zien op zaterdag 31 augustus om 21.30 uur.

Een jonge Aretha Franklin zingt één van de mooiste concerten ooit in deze waanzinnige vijfsterrendocumentaire.

De film lag 47 jaar op de plank, maar deze legendarische concertfilm waarin Aretha Franklin haar gospelalbum Amazing Grace maakte met een koor in de New Temple Missionary Baptist Church te Los Angeles was het wachten meer dan waard. ‘It will make you feel as if you’ve seen the face of God,’ aldus  tijdschrift Rolling Stone.

Kaartjes voor Film By Night zijn inclusief een drankje naar keuze en kosten € 10,00. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 2,50. Vrijkaartjes zijn niet geldig. 
Onze openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. De stoelen staan iedere avond voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen om op te zitten.

Tip! Neem een poncho mee of haal er een op bij onze medewerkers in het geval van regen. Paraplu's zijn niet toegestaan. 
Mocht een voorstelling in verband met noodweer niet door kunnen gaan, maken we dat op de dag zelf uiterlijk om 14.00 uur bekend. Bezoekers ontvangen dan een Filmtheater cadeaupas t.w.v. het toegangskaartje. 

Modal Title

Any content could go in here.

×