Remake van Susanna Biers film, met in de hoofdrollen Julianne Moore en Michelle Williams. Isabel is een vrouw die een weeshuis in Calcutta runt en een mysterieuze donatie krijgt van iemand uit de Verenigde Staten. Ze reist vervolgens naar Amerika om deze multimiljonair, Theresa genaamd, te ontmoeten. Hun levens kruisen elkaar in het weekend, omdat Theresa's kind gaat trouwen...

'After the Wedding' gaat 3 oktober officieel uit, maar is maandag 23 september alvast bij ons te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd.

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 27,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 19,50. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf vanaf 17.00 tot uiterlijk 18.30 uur.

Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop.

Speeltijden & tickets

Maandag 23 september

Modal Title

Any content could go in here.

×