Julianne Moore (‘Still Alice’) en Michelle Williams (‘Manchester by the Sea’) schitteren in deze remake van Susanna Biers film uit 2006.

Isabel heeft haar leven gewijd aan het werken met kinderen in een weeshuis in Calcutta. Theresa is zakenvrouw en woont in New York. Als Isabel een mysterieuze en genereuze gift ontvangt voor het financieel worstelende weeshuis, moet ze naar New York reizen om de weldoener - Theresa - persoonlijk te ontmoeten. Wanneer Isabel spontaan wordt uitgenodigd voor de bruiloft van Theresa’s dochter ontdekt ze een connectie met Theresa die haar meeneemt op een onverwachte reis naar haar eigen verleden.

'After the Wedding' gaat 3 oktober officieel uit, maar is maandag 23 september alvast bij ons te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd.

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 27,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 19,50. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf vanaf 17.00 tot uiterlijk 18.30 uur.

Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief maaltijd te koop.

Modal Title

Any content could go in here.

×