De nieuwe film van Ken Loach vertelt het ontroerende verhaal van de familie Turner, een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. The Guardian geeft alvast 5 sterren.

Ook te zien van Ken Loach in november: Kes en I, Daniel Blake.

★★★★★ de Volkskrant IJzersterk, aangrijpend manifest’ 
★★★★ NRC Handelsblad ‘Net zo vakkundig gemaakt, urgent en effectief als I, Daniel Blake’ 
★★★★ VPRO Aangrijpend, levensecht en vlekkeloos geacteerd en geregisseerd’ ‘Als geen ander kan Ken Loach indringende en urgente verhalen vertellen over gewone mensen’ 
★★★★ Algemeen Dagblad ‘Na deze film kijk je anders naar een pakketbezorger’ 
★★★★ De Telegraaf ‘Gevoelige stomp in je maag’
★★★★ Trouw ‘Een van de beste, meest urgente en aangrijpende films van het jaar’ 


Ricky en Abby wonen met hun kinderen, de 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en de stabiliteit in het gezin weer terug te krijgen, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Regisseur Ken Loach (‘I, Daniel Blake’) verbeeldt met ‘Sorry We Missed You’ meesterlijk een gevoelloos economisch systeem dat is ontworpen om degenen op de laagste trede van de maatschappelijke ladder als mens te negeren. ‘Sorry We Missed You’ is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van Ken Loach.

Modal Title

Any content could go in here.

×