De nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach is een hartverscheurend sociaal drama over de familie Turner, een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky en Abby wonen met hun kinderen, de 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en de stabiliteit in het gezin weer terug te krijgen, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Regisseur Ken Loach (‘I, Daniel Blake’) verbeeldt met ‘Sorry We Missed You’ meesterlijk een gevoelloos economisch systeem dat is ontworpen om degenen op de laagste trede van de maatschappelijke ladder als mens te negeren. ‘Sorry We Missed You’ is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van Ken Loach.

Modal Title

Any content could go in here.

×