Met ‘The Irishman’ keert Scorsese terug naar de mean streets van New York, vergezeld door ex-Goodfellas Robert De Niro, Joe Pesci en uiteraard The Godfather himself, Al Pacino – voor het eerst te zien onder Scorsese’s regie. De Britse krant The Guardian noemt het alvast een meesterwerk en een van zijn beste films ooit.

★★★★★ ' Di Niro, Al Pacino en Joe Pesci schitteren in Scorsese's ode aan de gangsters uit Little Italy' de Volkskrant
★★★★★ ‘Meesterwerk’ The Guardian ★★★★★ New York Times
★★★★★ ‘The Irishman’ is een weids en tegelijk intiem sluitstuk op Martin Scorseses maffiatrilogie. Het epos is een monumentale grafzerk voor een criminele levensstijl.' ' Mocht dit Scoreses laatste zijn – op zijn leeftijd weet je het nooit – dan is zijn oeuvre helemaal af.' NRC

In november is ook Taxi Driver van Scorsese te zien!

‘The Irishman’ volgt het waargebeurde verhaal over de georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika, gezien door de ogen van een huurmoordenaar: Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Volgens geruchten zou hij een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

‘The Irishman’ is gebaseerd op het boek I Heard You Paint Houses van Charles Brandt.

Vanwege de lengte van de film is er een korte pauze tijdens de voorstelling en rekenen we een kleine toeslag van €1,50. (Dit geldt voor alle kaartsoorten, ook voor Cineville pashouders.)

Speeltijden & tickets

Morgen
Zaterdag 23 november
Zondag 24 november
Maandag 25 november
Dinsdag 26 november
Woensdag 27 november
Vrijdag 29 november
Zaterdag 30 november
Zondag 1 december

Modal Title

Any content could go in here.

×