In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we maandelijks een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we 'Imelda Marcos: The Kingmaker' in voorpremière, een veelgeprezen documentaire die haar Nederlandse première beleefde op het IDFA.

Te zien op zondag 23 februari!

Regisseur Lauren Greenfield, die haar fascinatie voor rijkdom eerder onder meer toonde met Generation Wealth, duikt voor haar nieuwste film in het puissante leven van de familie Marcos. Imelda, een moderne Marie Antoinette, zegt weer een paradijs van de Filipijnen te willen maken. Maar hoe komt ze eigenlijk aan al dat geld?

Terwijl Marcos zelf constant haar eigen goedheid blijft verkopen, vertellen activisten en politieke tegenstanders over de verwoestende corruptie in de Filipijnen. Het contrast met Imelda’s trotse, vaderlandslievende verhaal gaat steeds meer bijten. The Kingmaker, die haar première beleeft op het IDFA (International Documentary Festival Amsterdam) in november laat zien hoe geld en macht elkaar in stand houden, en hoe de donkere geschiedenis zichzelf herhaalt.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 17,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.30 uur.Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop (reserveren is niet mogelijk).

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 10,00. Je kunt de kaartjes met toeslag kopen via onze website (reserveren is niet mogelijk). Let op: Cinevillers moeten het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf van 10.00 tot uiterlijk 10.30 uur

LET OP: voor Ontbijt & Film is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. Deze zijn enkel te koop aan de kassa of online.


'Imelda Marcos: The Kingmaker' is vanaf 19 maart officieel in de Nederlandse filmtheaters te zien.

Modal Title

Any content could go in here.

×