David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Bekijk na afloop van deze documentaire een Q&A/vraaggesprek live (!) vanuit het Royal Albert Hal in Londen. David Attenborough zal in deze Q&A de vragen van studenten, die de documentaire ook hebben gezien, beantwoorden. Deze live verbinding is niet ondertiteld.

Eén man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd. Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog, en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Kaartjes zijn 12,50 & Cineville pashouders betalen 4,50 toeslag.

Modal Title

Any content could go in here.

×