In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we maandelijks een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we 'The Singing Club' in voorpremière.

Inspirerende feel-good film met Kristin Scott Thomas over de moed van de oorlogsvrouwen en de kracht van de muziek die hen heeft gered. 

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 17,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.30 uur en de film start om 11.30 uur.Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop (reserveren is niet mogelijk).

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 10,00. Je kunt de kaartjes met toeslag kopen via onze website (reserveren is niet mogelijk). Let op: Cinevillers moeten het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf van 10.00 tot uiterlijk 10.30 uur

LET OP: voor Ontbijt & Film is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. Deze zijn enkel te koop aan de kassa of online.

Modal Title

Any content could go in here.

×