Op maandagochtend 17 februari kun je in je pyjama lekker pannenkoeken komen eten en daarna naar de film! Je mag in je leukste pyjama komen ontbijten met pannenkoeken en ranja.Grootouders, vaders en moeders zijn natuurlijk ook van harte welkom, zij krijgen bij de pannenkoek een kopje koffie of thee. Na het ontbijt vertonen we ‘Minuscule 2, het tropisch avontuur’.

Als de eerste sneeuwvlokken in de vallei vallen is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen. Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

'Minuscule 2' is een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens die je op hilarische wijze rondleiden in het rijk der insecten. Allemaal hebben ze hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeestjes laten zich niet op hun kop zitten.

Ontbijten kan vanaf 9.45 uur en de film startom 10.30 uur. Kaartjes voor de film incl. ontbijt zijn € 9,50. 

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 2,00. Je kunt telefonisch reserveren of via onze website. In het laatste geval betaal je alvast de toeslag. Let op: Cinevillers moeten in beide gevallen het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. Dit kan op de dag zelf tot 9.45 uur.

Modal Title

Any content could go in here.

×