Ontbijt & Film is terug! In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we zondag 23 augustus weer een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. Daarna vertonen we alvast in Voorpremière: The Personal History of David Copperfield.

The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

The Personal History of David Copperfield is zowel tragisch als hilarisch en wordt kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci (Death of Stalin). De hoofdrollen worden gespeeld door een sterrencast: Dev Patel (Lion), Tilda Swinton (We need to talk about Kevin), Hugh Laurie (HOUSE) en Ben Whishaw (Mary Poppins Returns). De film won meerdere prijzen tijdens de British Independent Film Awards van 2019.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 18,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.00 uur en de film start om 11.00 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop (reserveren is niet mogelijk).

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 11,00. Je kunt de kaartjes met toeslag kopen via onze website (reserveren is niet mogelijk). Let op: Cinevillers moeten het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. 

LET OP: voor Ontbijt & Film is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. Deze zijn enkel te koop aan de kassa of online.

Modal Title

Any content could go in here.

×