Het Nederlands Film Festival komt dit jaar vanuit Utrecht naar je toe! Van 25 september t/m 3 oktober kun je de 40e editie van het NFF ook bij ons in de zaal meebeleven. Het NFF presenteert dit jaar namelijk landelijk een unieke selectie van acht festivalpremières in filmtheaters en bioscopen, die gelijktijdig met de première op het festival plaatsvinden. Met op 27 september De Dick Maas Methode.

Naar aanleiding van de release van 'De Dick Maas Methode' zijn er in oktober 3 films van deze eigenzinnige, succesvolle Nederlandse regisseur bij ons te zien. We gaan zondag 4 oktober van start met 'De Lift', een week later vertonen we 'Amsterdamned' en zondag 18 oktober is 'Flodder' te zien.

Dick Maas is één van Nederlands succesvolste regisseurs. Wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt? Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire “De Dick Maas Methode”.Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

Te zien op zondag 27 september, 21.00 uur.

Speeltijden & tickets

Modal Title

Any content could go in here.

×