Heerlijk, uiterst komisch drama waarin drie buren de extreme nadelen van ons digitale tijdperk ervaren en de strijd aangaan met belangrijke internetreuzen. Een eigenzinnige satire over de kosten die we betalen voor onze online wereld met 24/7 toegang tot kattenfilmpjes. Winnaar van de Zilveren Beer tijdens het Internationaal Filmfestival van Berlijn, 2020. 

Zondag 20 september te zien in voorpremière tijdens Ontbijt & Film. In samenwerking met onze buren Presto Coffee & More organiseren we elke maand een filmontbijt. Beter kan de zondag niet beginnen! We serveren een heerlijk ontbijt met een klein broodje croissantje, kaas, rucola, jam en roomboter, bio yoghurt met granola en vers fruit, verse jus en koffie of thee naar keuze. 

In een woonwijk worden drie buren geconfronteerd met de invloed van social media op hun leven. Marie wordt gechanteerd met een sekstape, Bertrands dochter wordt via facebook op school gepest en Uber-chauffeur Christine is van slag omdat haar klanten weigeren om positieve recensies achter te laten. Samen besluiten ze de strijd aan te gaan tegen de internetgiganten.

De prijs voor de film en het ontbijt is slechts € 18,50. Het ontbijt staat klaar vanaf 10.00 uur en de film start om 11.00 uur. Voor deze voorstelling zijn alleen kaartjes inclusief ontbijt te koop (reserveren is niet mogelijk).

Voor Cinevillers is er een toeslag van € 11,00. Je kunt de kaartjes met toeslag kopen via onze website (reserveren is niet mogelijk). Let op: Cinevillers moeten het kaartje nog afhalen bij de kassa in het filmtheater. 

LET OP: voor Ontbijt & Film is het niet mogelijk kaartjes te reserveren. Deze zijn enkel te koop aan de kassa of online.

Modal Title

Any content could go in here.

×