De grote vraag is: wie heeft het gedaan? Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Een luchtig, grappig en modern moordmysterie met een heerlijke cast.

Met ‘Knives Out’ brengt de prijswinnende schrijver en regisseur Rian Johnson een ode aan de boeken van Agatha Christie.
 
Over Dutch Media Week
Dutch Media Week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. Van 3 tot en met 11 oktober belichten, stimuleren, promoten en vieren we vele prachtige ontwikkelingen en initiatieven van de Nederlandse media. Dit jaar voor het grootste deel online met interessante workshops, talkshows en symposia maar ook via een grootse drive-in bioscoop op het Media Park! 

De drive-in biedt plaats voor 80 auto’s. De kosten per auto zijn € 25,-. Tijdens het bestelproces kan je kiezen of je een ticket koopt met je eigen auto of - voor degene die geen eigen auto hebben - inclusief huurauto. Ook kan je middels het dropdown menu kiezen uit een regulier ticket of een ticket inclusief snackpakket. Klik hier voor meer informatie over de drive-in.

Modal Title

Any content could go in here.

×